Over ons

Matchen

Bij OnderwijsMatch draait alles om het verbinden van onderwijsprofessionals met scholen en onderwijsinstellingen die hun talenten, passie en expertise het meest nodig hebben. Wij zijn een detacheringsbureau met een exclusieve focus op het onderwijs en hebben jarenlange ervaring in de branche. We begrijpen de uitdagingen van het werven en behouden van het juiste onderwijspersoneel in een steeds veranderende onderwijsomgeving. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om scholen te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match voor hun behoeften, of het nu gaat om docenten, onderwijsassistenten of andere onderwijsprofessionals.

Wat we doen

OnderwijsMatch is gespecialiseerd in het werven van hooggekwalificeerde en gepassioneerde onderwijsprofessionals. We nemen de tijd om de unieke behoeften en doelen van elke school en kandidaat te begrijpen, zodat we de perfecte match kunnen maken. Onze uitgebreide kandidatenpool bestaat uit toegewijde professionals die klaar staan om een positieve impact te hebben op uw school en leerlingen.

Onze diensten omvatten maar zijn niet beperkt tot:

We werken nauw samen met scholen om ervoor te zorgen dat we professionals leveren die niet alleen over de juiste vaardigheden en kwalificaties beschikken, maar die ook naadloos aansluiten bij de cultuur en waarden van de instelling.

Bij OnderwijsMatch geloven we in het creëren van duurzame relaties. We zetten ons in om uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden aan zowel de scholen als de professionals waarmee we werken. Het gaat ons niet alleen om het invullen van vacatures, maar om het maken van waardevolle, langdurige matches die het onderwijs in ons land ten goede komen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe OnderwijsMatch uw onderwijspersoneel naar een hoger niveau kan tillen.

Laten we kennismaken

Bij OnderwijsMatch geloven we in het creëren van duurzame relaties. We zetten ons in om uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden aan zowel de scholen als de professionals waarmee we werken. Het gaat ons niet alleen om het invullen van vacatures, maar om het maken van waardevolle, langdurige matches die het onderwijs in ons land ten goede komen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe OnderwijsMatch uw onderwijspersoneel naar een hoger niveau kan tillen. 

Contactformulier